helsingborg.jpg

Billigast taxi i Helsingborg

Taxi Cab

Tel: 042 - 300 39 20

  Typresa dag Typresa kväll  
1 Taxi Cab 230 kr 230 kr Tel: 042 - 300 39 20
2 Taxi-Tjänst Tel: 042 - 120 200
3 Taxi Kurir Tel: 042 - 70 000
4 Sverigetaxi Hbg Tel: 042 - 180 200
5 Taxi 12 12 20 Tel: 042 - 12 12 20
6 Taxi 217 217 Tel: 042 - 217 217

Angivna priser för taxi Helsingborg är beräknade utifrån en typresa, som är 10 km och tar 15 minuter. De två taxorna är dels bolagens billigaste dagtaxa, dels taxan som gäller fredagar kl 21.00.

Kontaktuppgifter till bolagen för taxi Helsingborg hittar du här.Vet du om något billigare bolag än det här?
Några synpunkter på sajten? Kontakta oss här!


Nyheter, taxi Helsingborg

30 jun 17
Kunder nekades taxiresa

Två taxikunder nekades att ta taxi från Knutpunkten i Helsingborg till sin tänkta destination 1,5 kilometer bort. Resan är för kort för att lämna taxikön, tyckte flera taxichaufförer. Enligt Helsingborgs Dagblad har ett antal läsare hört av sig och berättat om samma reaktion från taxichaufförerna, trots att skett mitt i natten och kunderna inte velat promenera hem ensamma.

12 jun 11
Taxi 12 12 12 nytt bolag på Helsingborgslistan

Vi har nu lagt till ett nytt bolag för taxi i Helsingborg, Taxi 12 12 12, som lägger sig på tredje plats på listan över billigaste taxibolag i stan.

29 jan 11
Taxicab Helsingborgs billigaste taxibolag

Efter en prissänkning hos bolaget Taxicab återfinns de nu som etta på listan över Helsingborgs billigaste taxibolag.

9 okt 10
Taxicab ny bland billigaste taxibolag i Helsingborg

Det mindre bolaget Taxicab har nu placerat sig som trea på listan över billigaste taxibolag i Helsingborg, och knuffade samtidigt ut Taxi Helsingborg till fjärde plats.

1 feb 10
Svarttaxi breder ut sig i Helsingborg

Svarttaxi i Helsingborg blir ett allt större problem, skriver Helsingborgs Dagblad, och en aktion mot svarttaxi planeras nu. Det är taxibolag i Malmö, Landskrona, Helsingborg, Malmö och Lund som planerar en samlad åtgärd, trötta på konkurrensen från den olagliga taxiverksamheten. På Hamntorget etablerar svarttaxichaufförerna ofta en egen taxicentral om kvällarna, med kunder som står i kö, i väntan på en bil. Polisen i Helsingborg säger till Helsingborgs Dagblad att de är medvetna om problemet, men inte planerar några insatser för tillfället.

9 dec 09
Framgång för Taxi Helsingborgs familjekonto

Taxi Helsingborg har sett populariteten öka för sitt familjekonto för taxi, där föräldrar i förväg betalar in en summa som barnen sedan kan åka för. Detta skriver Helsingborgs Dagblad. Initiativet till kontot uppkom som ett försök att stävja svarttaxiåkande bland ungdomar, och har slagit väl ut. Kontot är knutet till endast tre destinationsadresser, och aktiveras med en personlig kod. Även Taxi Ängelholm och mindre taxibolag har nu intresserat sig för konceptet.

9 dec 09
Bud på Taxi Helsingborg

Helsingborgs Dagblad skriver om bud på Taxi Helsingborg från Taxibil Syd. Ryktena talar om ett bud på 36 miljoner kronor. Taxibil Syd utgår från Ystad, men har på senare tid även expanderat i Göteborg.

10 dec 08
Räddad av taxi i Helsingborg

Helsingborgs Dagblad berättar om en man som blev nedslagen efter att ha besökt ett julbord i Helsingborg, men som räddades tack vare att han beställt taxi. Två yngre män anföll honom, men den förbeställda taxin som strax anlände till platsen skrämde bort de två våldsmännen.

30 okt 08
Taxi Helsingborg samarbetar

Lokaltidningen Helsingborg rapporterar om Taxi Helsingborg numera ingår i två taxisamarbeten; Sverige Taxi och Svea Taxi. Organisationena har skapats för att skapa igenkänning för kunder som reser i olika städer, med gemensamma logotyper och för att kunna erbjuda ett enda beställningsnummer att beställa ifrån, oavsett var man är. Målet med samarbetena är att matcha Taxi Kurir som har 3500 bilar över hela landet.

Frågor? Synpunkter? Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.