linkoping.jpg

Billigast taxi i Linköping

Taxijakt Linköping

Tel: 0771 - 90 00 00

  Typresa dag Typresa kväll  
1 Taxijakt Linköping Tel: 0771 - 90 00 00
Boka Här
2 Taxibil Tel: 011 - 100 100
3 Taxi Kurir Tel: 013 - 150 000
4 Linköping Taxi Tel: 013 - 10 10 10

Angivna priser är beräknade utifrån en typresa, som är 10 km och tar 15 minuter. De två taxorna är dels bolagens billigaste dagtaxa, dels taxan som gäller fredagar kl 21.00.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Om taxi i Linköping

Taxi i Linköping domineras av Taxi Kurir Linköping med ca 20 bilar, Taxibil samt Taxibolaget.


Taxinyheter i Linköping

9 okt 2010
Taxibolaget Linköpings billigaste taxi

På grund av prishöjningar hos de andra bolagen i Linköping, Taxi Kurir och Taxibil, är nu Taxibolaget den billigaste taxin i stan.

15 aug 2009
Stal taxi - krockade mjukt

En man i Linköping slutade sin kväll i arresten, skriver Corren, efter att ha stulit en taxi. När polisen försökt stoppa honom med pepparspray genom sidorutan förblindades mannen, och körde in taxin i en snödriva. Efter att ha fortsatt flykten till fots kunde han dock snart arresteras.

15 aug 2009
Stökig taxi i Linköping

I en artikel i Corren tidigare i somras beskrivs situationen för taxi i Linköping som "rena kriget", med slagsmål, sabotage och organiserad brottslighet. Det är, som på andra orter i Sverige, relationen mellan friåkare och bolag med beställningscentraler som har blivit infekterad, där de mer etablerade taxiåkarna beskyller friåkarna för skattefusk och annan brottslighet. Situationen kan också, enligt Corren, bero på en överetablering i taxibranschen i Linköping.

23 jan 2009
Taxibil Östergötland polisanmälda

Bolaget Taxibil, som kör taxi i Linköping och Motala, har anmälts av Taxi Motala för skattebrott, då de använder dubbla taxametrar i sina bilar. Taxibil hävdar att de måste ha två taxametrar i varje bil, för att kunna kommunicera med taxicentralerna i både Linköping och Motala, och att detta inte är olagligt.

Synpunkter? Frågor? Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.