Taxijakt.se - Spara 30%

Spara upp till 30% på din taxiresa Boka taxi nu
  >

Telefon: 0771-90 00 00     Webb: taxijakt.se

lulea.jpg

Billigast taxi i Luleå

Taxijakt Luleå

Tel: 0771 - 90 00 00

  Typresa dag Typresa kväll  
1 Taxijakt Luleå Tel: 0771 - 90 00 00
Boka Här
2 Taxi Kurir Luleå Tel: 0920 - 10 000
3 Sexans Taxi Tel: 0771 - 90 0000

Angivna priser är beräknade utifrån en typresa, som är 10 km och tar 15 minuter. De två taxorna är dels bolagens billigaste dagtaxa, dels taxan som gäller fredagar kl 21.00.Mer om taxi och limousine i Luleå


Taxinyheter i Luleå

12 dec 11
Taxi Kurir billigaste bolag

Eftersom bolaget Minicab sedan en tid väljer att inte publicera sina priser på sin sajt, har vi tvingats ta bort dem från vår lista. Billigaste bolag i Luleå är nu istället Taxi Kurir Luleå. Grattis, Taxi Kurir!

09 maj 2011
Prishöjningar hos Sexans taxi

Efter en prishöjning hos Sexans Taxi är numera Taxi Kurir Luleå näst billigaste taxibolag i Luleå. Billigaste bolag är fortfarande Minicab.

23 jan 2009
Taxirånare i Luleå känd av polisen

15-åringen som onsdagen den 21 jan rånade en taxi i Luleå har gripits av polisen, och tvångsvårdas nu av de sociala myndigheterna i Luleå. Detta berättar Norrbotten-Kuriren. Chauffören, som kör för Luleå Taxi, misshandlades, men mår nu efter omständigheterna väl. Chauffören hann aldrig aktivera larmet som finns i varje taxi hos Luleå Taxi, men polisen kunde ändå gripa den unge rånaren. Taxi i Luleå är annars generellt förskonade från rån; senaste taxirånet inträffade för ca 6 år sedan.

27 dec 08
Insparkad taxidörr

Norran berättar om en ung man i Luleå som är anmäld för skadegörelse då han sparkat in en taxidörr, strax efter kl 01 natten mot lördag. Vilket taxibolag det var som fick dörren insparkad framgår inte. Mannen är sedan tidigare känd av polisen.

24 dec 2008
Debatt om taxi i Luleå

En debatt har startat i Luleå, skriver Norrbottens-Kuriren, om huruvida taxibilarna ska få köra in på Köpmangatan (gågata) bakom Smedjan för att hämta sina kunder. Taxiförarna hävdar att deras kunder inte kan gå biten mellan Smedjan och Smedjegatan, utan vill kunna låta taxin vänta precis utanför. Kommunchefen hävdar dock att taxi måste följa samma trafikregler som alla andra.

10 nov 2008
Hot i taxi i Luleå

NSD skriver om en taxikund som hotat chauffören med kniv. Mannen ingick i ett sällskap som skulle åka till Kåren vid universitetet, men när de kom fram uppstod diskussioner om betalningen. En av kunderna drog då kniv, men kunde strax efter gripas av polisen. Ingen människa blev skadad.

20 okt 2008
Taxi, var god ring ej

Norrbottens-Kuriren berättar om en avgrävd telekabel i Ersnäs, som orsakade teleavbrott hos Luleå Taxi. Telefontrafiken till taxibolagets växel var helt frånkopplad mellan 12 och 21, och bolaget fick under tiden styra om alla samtal till mobiltelefon.

Synpunkter eller frågor? Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.